EUROTEHNIC GRUP


       
Fier Forjat

Bun venit în "Lumea din Fier Forjat", acolo unde cei mai talentaţi şi buni meşteşugari realizează prin metode traditionale, obiecte din fier forjat de o calitate excepţională.

Vă vor surprinde plăcut perfecţiunea produselor şi simetria lor, ceea ce va determina lucrări executate de calitate, şi implicit o afacere bună.

Cel mai simplu mod pentru a calcula rapid necesarul de materiale şi costul acestuia pentru modelul dorit este de a apela la Eurotehnic Grup - lider pe piaţă în executare şi montare de produse din fier forjat si inox: garduri, porţi, balustrade, balcoane, copertine, grilaje, scări.

Producem la comandă orice tip de articol din fier forjat si inox, acordând clientului posibilitatea de a combina diferite elemente, care să-i exprime cât mai bine personalitatea, bunul gust, obţinând în acelaşi timp şi confortul dorit.

Porţile, gardurile, balustradele, balcoanele, copertinele, scarile şi grilajele executate din fier forjat sau inox sunt foarte rezistente şi conferă siguranţa proprietăţii unde sunt montate. În acelaşi timp, ele pot fi executate într-o mare varietate de modele, care să puna în prim plan rolul estetic.

       Comercializăm prin magazinul propriu, următoarele produse:
            » materiale pentru instalaţii sanitare;
            » scule şi dispozitive pentru confecţii metalice;
            » echipamente de lucru şi protecţie;
            » elemente din fier forjat;

       Comercializăm yachturi şi ambarcaţiuni uşoare la preţuri accesibile.


Pentru comenzi si informații apelați 0735 153 433